duminică, 28 februarie 2010

despre pasiuni

Nu este usor sa vorbesti despre pasiuni, ele pot fi orice atat timp cat traiesti prin ele. Pasiunile dau frau liber imaginatiei, iti deschid ochii , sufletul, iti dau curaj SA FII TU. Am invatat inca din scoala ce inseamna sa creezi ceva, sa iti placa sa faci acel lucru, pentru multi, pasiuni sunt doar una. Ce am fi oare fara pasiuni? Am fi doar trupuri calalatoare fara drum sau moarte. Putem aborda acest subiect din punct de vedere filosofic asa cum au facut urmasii nostrii sau din punctul nostru de vedere.
Ne dorim ca cei care vor vizita acest blog sa isi spuna parerea , sa ne ofere mici sugestii, sa ne ceara sfatul si desigur sa vorbim deschis despre orice pasiuni.
Eu cred ca fiecare dintre noi, in viata de zi cu zi facem atat de multe lucruri incat uitam ca ele sunt pasiuni, in cazul meu si al ingerului meu desenul a devenit una dintre cele mai frumoase pasiuni, si nu numai , impreuna am invatat ce inseamna adevarata iubire, si ca indiferent de greutati micile pasiuni iti deschid infinte drumuri . Ingerul meu, despre care voi vorbi destul de des aici , mi-a propus sa facem un blog in care sa tratam diverse teme, in special legate de pasiuni, totul a pornit de la desen. Pot spune ca ma numar printre cei mai norocosi oameni pentru ca l-am cunoscut pe ingerasul meu, m-a invatat ca trebuie sa cred in mine indiferent de orice, adica, eu si nu numai avem in puterea si darul de a crea.
La inceput a fost muzica, apoi a urmat psihologia, literatura, fotografia si DESENUL. Am fost uimita, coplesita de tot ce facea ingerul meu, si de multe ori spre rusinea mea incercam sa il copii, sa fac aceleasi lucruri ca si el. Desigur ca nu am reusit niciodata sa ajung ca el, dar am invatat sa vorbesc prin lumina, sa cant in public lucru pe care nu il fac mai deloc din cauza emotiilor, sa desenez in ghips si pe orice material vreti, mai usor am invatat sa fiu creativa. Stiu ca o data cu timpul voi dobandi alte aptitudini, dar niciodata nu voi uita de unde am plecat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

poftim! comenteaza!