luni, 8 martie 2010

Scrisoare de dragoste. Din pasiune pentru TINE


DIN PASIUNE PENTRU TINE
Iubita mea, gandurile mele obosite dupa o zi fara sfarsit se opresc mereu la tine, ca la o alinare binemeritata.
Te doresc asa cum isi doreste spicul, soarele si picatura de ploaie. Fara tine lumea ar fi un lac pustiu iar luma mea ar fi un desert nesfarsit, iar viata mea ar fi lipsita de sens. Tu esti implinirea mea si de aceea te iubesc atat de mult. De aceea pasiunea mea nemarginita pentru tine imi da putere sa merg mai departe si sa descopar cele mai surprinzatoare moduri de a-ti multumi.
Te iubesc la infinit....


Nu exista cuvinte pe care sa ti le spun si sa nu ma pierd. Nu iti pot aduce nici soarele, nici luna sau stelele cu cerul lor, dar , iti pot aduce IUBIREA. Nu am un motiv anume pentru care te iubesc ci pur si simplu te iubesc.
Din pasiune pentru tine SEBASTIAN, ingerul meu.




Cuvintele tale imi alina sufletul si imi dau aripi nesfarsite. Tu esti motivul pentru care aleg viata si viata pe care o doresc numai pentru mine.
Alaturi de tine timpul pare ca asteapta un zambet, un glas duios, o alinare pentru a porni catre necuprins. Daca nu ai exista, eu cine as fi? Daca eu nu as exista cine ai fi tu?
Calauzit de chipul tau strabat zi de zi acest drum plin de incercari numit VIATA, si am permanent speranta in suflet ca voi, vom ajuge invingatori la capatul sau.
MULTUMESC CA EXISTI. Al tau INGER fara aripi Seb.




Ingerul Meu.
O ... daca nu as fi existat ai fi acelasi tu. Daca nu ai exista as umbla frenetic prin viata asta cutremuratoare. Dar SUNTEM aici iar asta ne da curajul si puterea de a iubi, de a ne iubi si trece impreuna peste orice.
Te iubesc... Cuvintele se pierd dar tacerea noastra valoreaza mai mult de o 1000 de cuvinte. Suntem doua aripi care incet dar sigur au devenit UNA . Cu tine am invins o lupta, impreauna vom cuceri LUMEA.


Autori: SEBASTIAN si Roxana FRAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

poftim! comenteaza!